torsdag 9. august 2012

Cruise til Kiel

Tre timer seinere enn planlagt kom Anne til Gardermoen, og turen gikk videre til Oslo. Der fant vi en buss som kjørte til kaien, og så ble det mer venting, før vi fikk komme ombord på Color Fantasy. Denne båten er mye finere og større enn Color Line sine ferger mellom Kristiansand og Hirtshals, som jeg tok en del ganger da jeg var liten. 



Det store flertallet av passasjerene var enten pensjonister eller småbarnsforeldre. 
Vi hadde ikke bestilt mat/reservert bord til mat på forhånd, og spiste på forskjellige steder til hvert måltid, det var nok av plasser å velge mellom. Vi var ganske fornøyde da vi fikk vindusplass på middagsbuffeten den ene kvelden. Etter at vi hadde hatt buffet, var vi så mette og slitne at vi ble værende på lugaren resten av kvelden.



Begge kveldene var det show/musikal ombord med sang og dans. Kvaliteten var ikke super, men det var kjekt med litt musikk.






Vi hadde i underkant av fire timer i land i Kiel. Da ble de litt shopping og et kafébesøk.



På skipet var det et badeland, Aqualand, som vi ville teste ut. Det var veldig barnevennlig, med så grunt vann i "kanalen" med motstrøm at det ikke gikk an å svømme skikkelig. Derfor tilbragte vi tiden i Aqualand for det meste i boblebadet og steambadet. Jeg savnet et skikkelig svømmebasseng, når de først skal ha et badeanlegg. Ombord var det også spa, men det var litt for dyrt for oss, så det testet vi ikke ut.



Hva med et hårstikk?
 Cruiset varte i nesten to døgn, fra 14.00 på mandag til 10.00 på onsdag. Jeg kan absolutt anbefale cruise med Kiel-fergen!


1 kommentar:

  1. Lure no berre på kor neste tur kan gå eg no.. :)

    SvarSlett